Zamena ventila radijatora

Popravke grejanja » Zamena ventila radijatora

Zamena ventila na radijatorimaVentili na radijatorima omogućavaju otvaranje i zatvaranje protoka vode , a neke vrste ventila omogućavaju i podešavanje i održavanje prilagođene sobne temperature u bilo kom trenutku. Ventili na radijatorima koji obezbeđuju regulaciju temperature nazivaju se i termostatskim ventilima. Termostatski ventili za radijator takođe dolaze sa širokim podešavanjem temperature. Zamena ventila radijatora je preporučljiva odmah po prvom primećenom nedostatku.

Kako se menjaju ventili na radijatorima?

UCG poseduje stručne majstore za instalaciju ili zamenu bilo kog tipa radijatorskih ventila bilo kog proizvođača. Vršimo zamenu ventila na radijatorima od onih najobičnijih pa sve do programabilnih ventila koji će automatski regulisati temperature u određenim. Naši kvalifikovani tehničari za grejanje će posao ugradnje ili zamene ventila na radijatorima veoma brzo, kvalitetno i profesionalno.

Da li raditi zamenu ventila radijatora samostalno?

Ako niste profesionalac u oblasti grejanja ili vodoinstalacija, naša preporuka je da zamenu ventila radijatora prepustite stručnom licu. Na primer, prilikom zamene ventila na radijatorima treba pravilno postaviti zaptivni materijal i zaviti ventil do određene mete, ni prejako (može doći do pucanja), ni premalo (može se pojaviti curenje. Pogrešan izbor ventila za radijator, posebno termostatskog, može prouzrokovati loše funkcionisanje sistema grejanja.

Zamena ventila radijatora za centralno grejanjeStručni majstori za sisteme grejanja UCG pažljivo vrše izbor i posao zamene ventila na radijatorima kako bi se ostvarili najbolji efekti i efikasnost celog sistema.

Kako odabrati najbolje majstore za zamenu ventila radijatora?

Svaki majstor za grejanje kojeg šaljemo radi modernizacije vaših radijatora ili samo zamene postojećih ventila istim tipom već dugo radi na polju ugradnje i popravke grejnih sistema i poznaje sve sigurnosne propise i standarde.

Osim zamene ventila na radijatorima, UCG majstori mogu izvršiti i popravke cevi za grejanje, ugradnju celog sistema grejanja, kontrolu i pregled starih sistema i dati savete za modernizaciju ili remont.