Radijatorsko grejanje

Vrste grejanja » Radijatorsko grejanje

Radijatori za centralno grejanje pružaju odgovarajuću i fleksibilnu opciju grejanja kako za nove tako i za postojeće objekte. Brzo se greju i postepeno hlade, tako da su idealno prilagođeni promenljivim vremenskim uslovima.

Centralno grejanje sa radijatorima je:

  • Radijatori za centralno grejanjeZdravo: Nema prisilnog protoka vazduha ili hladnih tačaka, a toplota koju radijatori centralnog grejanja proizvode smanjuje vlagu. Raspodela toplote je jednaka, a greju se svi delovi kuće, stana ili drugog objekta.
  • Fleksibilno: Uključite grejanje u radijatorima kad vam treba i gde vam treba, a isključite protok tople vode kroz radijatore u prostorijama koje ne koristite. Radijatorima obično treba samo 15-ak minuta da se zagreju i počnu da greju prostoriju.
  • Bezbedno: Radijatori su odličan izbor u okviru centralnog grejanja, posebno tamo gde ima dece i starijih osoba jer ne postoji mogućnost da se opeku kao na neka druga grejna tela. Površina radijatora u centralnom grejanju se zagreva na 60°C i 75°C, tako da nema negativan uticaj na zavese ili nameštaj postavljen u neposrednoj blizini.
  • Mogućnost podešavanja temperature: Radijatori sa termostatskim ventilima se mogu podesiti tako da greju prostoriju do određene temperature. Termostatski ventili na radijatorima uključuju kontrolu vremena i temperature i omogućavaju vlasnicima da podese sistem prema svojim individualnim preferencama i zahtevima.
  • Elegantno: Radijatori za centralno grejanje dolaze u različitim stilovima, svi su dostupni u standardnoj beloj boji, a mogu se obojiti skoro svim bojama koje izaberete.

Radijatori su vrlo efikasni za sušenje odeće u danima kada sušenje na vazduhu nije moguće.

UCG stručni tim majstora za grejanje može ponuditi ugradnju kompletnih sistema centralnog grejanja, popravke sistema grejanja, premeštanje i ugradnju novih radijatora, zamenu ventila i cevi u sistemu centralnog grejanja.