Etažno grejanje

Vrste grejanja » Etažno grejanje

Ugradnja i popravka etažnog grejanjaEtažno grejanje je u tehničkom pogledu centralno grejanje, ali se kod nas javlja razlika u definiciji i pod centralnim grejanjem se uglavnom podrazumeva daljinsko grejanje posredstvom toplana.

Etažno grejanje se kao termin najčešće koristi za centralno grejanje u čijem sistemu se i kotao i grejane jedinice (radijatori), nalaze u istoj zgradi ili kući.

Grejanje vode se i u etažnom sistemu centralnog grejanja vrši u kotlu centralnog grejanja (električni, gasni, kotao na tečna ili čvrsta goriva i sl.), a cevima centralnog grejanja se zagrejana voda sprovodi do radijatora koji prenosom toplote zagrevaju prostorije.

UCG stručni tim majstora za ugradnju i popravke sistema centralnog grejanja može izvršiti sve usluge u pogledu instalacija kotlova, cevi i radijatora za centralno etažno grejanje.

Pored samog procesa ugradnje centralnog grejanja, UCG ima i mogućnost kompletnog projektovanja etažnog grejanja po zahtevu klijenta.

Popravke, kao što su curenje radijatora, zamena ventila radijatorazamena cevi centralnog grejanja su uža specijalnost majtora za grejanje.

Pozovite nas i vaš problem će biti rešen brzo, precizno i kvalitetno, uz posebnu pažnju koju poklanjamo zaštiti vaše imovine od neželjenih oštećenja.